TenderFuel – verdens tryggeste og reneste koseflamme


Fordeler med TenderFuel

  • 100 prosent trygg

  • Giftfri

  • Røykfri

  • Sotfri

  • Duftfri

  • Ikke brannfarlig

  • Miljøvennlig

  • Du trenger ikke pipe

«Alt som kan brennes med TenderFuel passer ypperlig uansett om du bor i hus eller leilighet.»

Når vi skal hygge oss fyrer vi opp i peisen, og tenner oljelamper og stearinlys. Lyktene fra TenderFlame er med på å sette en koselig stemning. I denne artikkelen kan du lese mer om TenderFuel - væsken som brukes på TenderFlame-produkter, som er 100 prosent trygg å bruke. 

TenderFuel er ikke brannfarlig og brenner miljøvennlig

TenderFuel er en væske som brenner 100 prosent trygt. Den er giftfri, røykfri og utrolig, men sant – heller ikke brannfarlig. Det er fordi væsken ikke antennes før den har nådd 104 grader.

I tillegg er TenderFuel miljøvennlig, og uskadelig for natur og mennesker. Den brenner i en evigvarende veke med livstidsgaranti, avgir ingen duft og er tilnærmet sotfri. Faktisk tilsvarer soten fra hele 50 TenderFlame Lilly bordlykter soten fra ett eneste stearinlys!

Det er viktig at TenderFuel ikke forveksles med bioetanol, som er en ekstremt brannfarlig væske som må behandles med største forsiktighet. Produktene fra TenderFlame vil for øvrig ikke fungere med bioetanol.

 
Tenderfuel brukes på tenderflame-produkter

TenderFlame er norskutviklet og lekkert designet. Foto: TenderFlame

TenderFuel kan brukes i alle TenderFlame-produkter

Du kan bruke TenderFuel i alle produkter i TenderFlame-familien. Dette er en norskutviklet og lekkert designet serie som består av lys, lykter, bordpeiser og vegghengte peiser. Lysene, lyktene og bordpeisene kan du ta med deg hvor du vil både ute og inne, og de egner seg utmerket der du vanligvis har stearin- eller telys.

En vegghengt peis passer godt i stuen, eller hvis du vil ha peis på badet, kjøkkenet, soverommet eller hagen. Og fordi peisene ikke trenger pipe, betyr det at alt som kan brennes med TenderFuel passer ypperlig uansett om du bor i hus eller leilighet – du kan få peis omtrent hvor du måtte ønske.

Selv den største peisen fra TenderFlame veier ikke mer enn 26 kilo, og montering og installasjon er veldig enkelt. Den kommer komplett, så det er bare å sette den inntil veggen og feste med to skruer, fylle på TenderFuel, tenne på og så har du fått peis hjemme.

Les også om montering av peis her.

 

TenderFuel i TenderFlame lykt

TenderFlame kommer i mange farger og fasonger. Foto: TenderFlame

Noen av modellene fra TenderFlame

TenderFlame har mange fordeler, og én av dem er at du har mye å velge blant når du skal kose deg foran flammene. Her er noen av dem, fra størst til minst i hver “kategori”.

Peis

Den største modellen er gulvstående og heter TenderFlame Blues 180. Dette er en elegant og staselig modell med innsyn fra tre sider, hvilket gjør at den passer godt i stuen. Et godt alternativ er TenderFlames Jazz 180 som er ganske lik Blues-modellen, men med et litt strammere og mer moderne uttrykk.

Hvis disse to blir for store kan du gå for TenderFlame Rock 90. Den ligner på Jazz, men henges i stedet på veggen. Dersom du ønsker noe helt annerledes har tøffe TenderFlame Stack 180 også innsyn til flammene fra tre sider, og den kan plasseres rett på gulvet akkurat der du vil.

Les mer om hvordan du kan få vegghengt peis uten pipe her.

Bordpeis 

TenderFlames bordpeiser er helt unike og spesielle. Lekre Free Standing Fire Glass er en gulvmodell som passer fint på terrassen, og som du kan flytte dit du vil. TenderFlame Iris og Hibiscus er to “søsken” der Iris er en rund og litt stor variant, mens Hibiscus er firkantet og litt mindre. TenderFlame Carnation har en lekker oval form i betonglook, eller du kan gå for den samme utgaven i eik.

Lykter og lys

De minste TenderFlame kommer i mange farger, blant annet eik, hvit, svart og grå. Det gjør det enkelt å finne de som passer hjemme hos deg. TenderFlame Cafe er en rund og ganske stor bordlykt. I omtrent samme størrelse er tulipanformede TenderFlame Tulip. Den minste i familien heter TenderFlame Lilly, og i motsetning til telys kan du trygt og uten tanke på brannfare sette flere inntil hverandre for å skape ekstra god stemning. Lyktene fra TenderFlame er også svært populære gaver, for både små og større anledninger.

Har du funnet din favoritt? Se flere peiser, lykter og lys fra TenderFlame eller besøk din nærmeste Varmefag-butikk, der du finner et stort utvalg av større og mindre peiser.


Se utvalg og pris på TenderFlame Finn nærmeste forhandler

TenderFlame: Få peis uten pipe på 1-2-3

TenderFlame er en vegghengt peisovn til deg uten pipe. Den er så enkel at du kan montere den selv. Les mer om TenderFlame og få peiskos uten pipe her.

12 typer moderne peis til ulike typer stuer

Vurderer du å kjøpe en moderne peis, men er usikker på hvilken du skal gå for? Her har vi funnet frem noen vakre moderne peiser og vedovner som finnes på markedet, så bare drøm deg bort og la deg inspirere.